lør. 14. dec.

|

SlowYo

Klar, parat, JUL - yogaevent med mad!

Bliv klar til årets absolut travleste uger med tre timers ren nydelse!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Klar, parat, JUL - yogaevent med mad!

Tid & sted

14. dec. 2019 10.30 – 13.30

SlowYo, Forchhammersvej 20, Frederiksberg, Danmark

Om begivenheden

Bliv klar til årets absolut travleste uger med tre timers ren nydelse, når jeg sammen med søde, dygtige Stine fra Kristines Køkken tryller lækkerier frem! 

Vi begynder med en dejlig forfriskning, inden vi går i salen til halvanden times frydefuld YinMind yoga, hvor vi bruger åndedrættet i samspil med små, lirkende bevægelser og lange, blide stræk. Vi kommer ned i kroppen - og helt ned i gear! 

Efter yogaen går vi ombord i halvanden times kulinarisk nydelse fyldt med smukke og velsmagende vegetariske oplevelser, der taler til både øjne, mund og mave! Stine fra Kristines Køkken er en sand gourmand med over 20 års erfaring, som hun beredvilligt øser ud af denne lørdag! Der er fokus på smag, skønhed og nydelse, når vi samles om bordet til fællesspisning! Kom og hver med - vi vil nyde at dele oplevelsen med dig :-) 

Dato: lørdag den 14. december kl. 10:30 - 13:30. Pris: 395,- Du tilmelder dig ved at sende en sms til mig på 29 89 78 07. Når du modtager en bekræftelse, kan du betale med MobilePay til samme nummer. Måltidet er vegetarisk. Allergener oplyses naturligvis ved forespørgsel. Tilmelding er bindende.

Del denne begivenhed