lør. 08. jun.

|

SlowYo

Yin yoga & massage

OBS - Tilmelding via sms til Mette på 29897807 :-) Skøn, afslappende Yin yoga & massage workshop, hvor du blot skal være og nyde...

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Yin yoga & massage

Tid & sted

08. jun. 2019 10.00 – 12.00

SlowYo, Forchhammersvej 20, 1920 Frederiksberg, Danmark

Om begivenheden

Kom med til den skønneste workshop, hvor du gennem Yin yoga og massage bliver støttet til at slippe hverdagens stress og spændinger. Du vil i to timer bare skulle være og tage imod…

Mette guider dig igennem en afstressende Yin-yoga sekvens, mens Katjalivah støtter med Yin massage i udvalgte stillinger - begge dele med henblik på at afhjælpe uro og spændinger, så du igen kan føle dig afspændt, rolig og i balance.

Yin massage består af lange, dybe stræk, tryk og strøg, som strækker kroppens bindevæv og giver nervesystemet mulighed for at give endnu mere slip end i en almindelig yin yoga klasse.

Der arbejdes både på forsiden og bagsiden af kroppen, og det er naturligvis muligt at vælge til og fra undervejs i workshoppen. Der vil ligge et lille kort ved hver yoga-måtte, hvorpå der er skrevet JA på den ene side og NEJ på den anden side. Vha. disse kort kan du før hver stilling indikere, om du har lyst til at blive assisteret af Katjalivah i stillingen eller om du hellere vil være dig selv :-)

Yin & Massage workshoppen afholdes hos Lige Her & Lige Nu

på Ingemannsvej 3 på Frederiksberg (tæt på Forum St.)

Dato: Lørdag den 8. juni kl. 10:00 - 12:00 - Pris: 300,-

Du tilmelder dig ved at sende en sms til Mette på 2989 7807.

Betaling på MobilePay til samme nummer!

Kom gerne 15 min før, så du har tid til at klæde om og/eller lande :-)

Del denne begivenhed