Mindful firmayoga

Mindful yoga fokuserer på langsomme bevægelser og lange stræk, der sammen med åndedrætsøvelser hjælper jeres medarbejdere af med spændinger og forebygger smerter, stress og uro.

 

Med en ugentlig mindful yogasession, hjælper I jeres medarbejdere til igen at føle sig smidige, mobile, afslappede og ikke mindst - i balance!
 

Mindful yoga består primært af siddende og liggende stillinger. Nogle af stillingerne holdes i op til 3 minutter ad gangen, andre foregår i bevægelse. Samtlige stillinger kan udføres af alle - uanset alder, fysisk form og smidighed.

 

Mindful yoga afspænder ”kontormusklerne” i nakke, skuldre, ryg og arme, strækker bindevævet for øget fleksibilitet, og så har det en helt enestående effekt på et stresset og uroligt nervesystem. En effekt, som kan mærkes i hverdagen – også efter blot en enkelt yogasession om ugen!

TILBUD

Book 10 sessioner, så får I den første session gratis! Prisen er herefter 1.500 kr.

pr. session (75 min) og der kan være op til 20 deltagere på holdet.

 

Mindful yoga foregår hos jer fx i et konferencerum, et auditorium eller i kantinen. I stiller et egnet lokale til rådighed inkl. yogamåtter – jeg medbringer blokke og tæpper.

Kontakt mig på mail: kontakt@slowyo.dk eller på mobil: +45 29897807 for at høre mere og booke et mindful yogaforløb.

  • Grå Facebook ikon
  • Grå Instagram Icon

kontakt@slowyo.dk I Forchhammersvej 20 I 1920 Frederiksberg C I +45 29 89 78 07