top of page
Stressforebyggende firmayoga

Stressforebyggende firmayoga fokuserer på langsomme bevægelser og lange stræk, der sammen med åndedrætsøvelser hjælper jeres medarbejdere af med spændinger og forebygger smerter, stress og uro.

 

Med en ugentlig stressforebyggende yogasession, hjælper I jeres medarbejdere til igen at føle sig smidige, mobile, afslappede og ikke mindst - i balance!
 

Stressforebyggende yoga består primært af siddende og liggende stillinger. Nogle af stillingerne holdes i op til 3 minutter ad gangen, andre foregår i bevægelse. Samtlige stillinger kan udføres af alle - uanset alder, fysisk form og smidighed.

 

Stressforebyggende yoga afspænder ”kontormusklerne” i nakke, skuldre, ryg og arme, strækker bindevævet for øget fleksibilitet, og så har det en helt enestående effekt på et stresset og uroligt nervesystem. En effekt, som kan mærkes i hverdagen – også efter blot en enkelt yogasession om ugen!

TILBUD

Book 10 sessioner, så får I den første session gratis! Prisen er herefter 2.500 kr.

pr. session (75 min) og der kan være op til 20 deltagere på holdet.

 

Stressforebyggende yoga foregår hos jer fx i et konferencerum, et auditorium eller i kantinen. I stiller et egnet lokale til rådighed inkl. yogamåtter og evt. puder, blokke og tæpper.

Kontakt mig på mail: kontakt@slowyo.dk eller på mobil: +45 29897807 hvis du har spørgsmål og for at høre mere og for at booke et stressforebyggende yogaforløb.

Mennesker der dyrker yoga i et firma
bottom of page