top of page
Firmayoga

SlowYos firmayoga fokuserer på langsomme bevægelser og lange stræk, der sammen med åndedrætsøvelser både forebygger og afhjælper spændinger, uro, smerter og skader.

 

Med en ugentlig yogasession hjælper I jeres medarbejdere til igen at føle sig smidige, mobile, afslappede og ikke mindst i balance, hvilket bl.a. er med til at reducere sygefraværet blandt medarbejderne.

SlowYos firmayoga består af både stående, siddende og liggende stillinger. Nogle af stillingerne holdes i et par minutter ad gangen, andre foregår i bevægelse.

Samtlige stillinger kan udføres af alle - uanset alder, fysisk form og smidighed.

 

Firmayoga afspænder ”kontormusklerne” i nakke, skuldre, ryg og arme, strækker bindevævet for øget fleksibilitet, og så har det en helt enestående effekt på en spændt eller træt krop. En effekt, som kan mærkes i hverdagen – også efter blot en enkelt yogasession om ugen!

TILBUD

Book 10 sessioner, så får I den første session gratis! Prisen er herefter 2.500 kr.

pr. session (75 min) og der kan være op til 20 deltagere på holdet.

 

Slowyos firmayoga foregår hos jer fx i et konferencerum, et auditorium eller i kantinen. I stiller et egnet lokale til rådighed inkl. yogamåtter og evt. puder, blokke og tæpper.

Kontakt mig på mail: kontakt@slowyo.dk eller på mobil: +45 29897807 hvis I har spørgsmål og for at høre mere og booke et firmayogaforløb.

Mennesker der dyrker yoga i et firma
bottom of page