top of page
ProfilMetteSlowYo.jpg

”Yoga skal opleves. Du kan ikke læse, tale eller tænke dig til yoga – du er nødt til selv at dyrke yoga, for at forstå og mærke effekten på din egen krop.”

Jeg har mødt yogaen flere gange og i mange forskellige former. Sidste gang var i forbindelse med, at jeg fik stress. Jeg havde brug for noget, der kunne hjælpe mit hoved, min krop og i særdeleshed mit nervesystem med at genfinde roen.

 

Jeg kontaktede en yogaterapeut, fik et 20 minutters program, som jeg skulle lave hver morgen, og det ændrede fuldstændigt mit liv! I løbet af meget kort tid faldt jeg til ro igen. Jeg kunne sove om natten, koncentrere mig om dagen og mine spændinger i ryg og nakke forsvandt. Dét blev startskuddet til min rejse ind i yogaen.

 

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut, Yin yogalærer fra Sattva Yoga og meditationslærer fra Yoga Campus i London. Jeg er desuden efteruddannet i "Yoga for Stress & Burnout" også fra Yoga Campus i London og i "Open Flow Yoga" ved Birgitte Gorm Hansen.

 

Jeg underviser både i Yin yoga og i YinMind yoga, som er en blid yogaform, hvor vi kombinerer Yin yogaens lange stræk med langsomme, lirkende bevægelser i takt med åndedrættet. Og YinMind yoga kan altså noget! Den strækker dit bindevæv, forebygger skader, fjerner spændinger og genskaber roen i et ellers stresset nervesystem. Og dét trænger rigtigt mange mennesker til i dag.

 

Vi afleverer børn, går på arbejde, henter børn, kører til fritidsinteresser, køber ind, laver mad, putter børn og falder udmattede om på sofaen til nyhederne på TV kl 19:00. Fuldstændigt drænede for energi. Vi døjer med rygsmerter, museskader, hovedpine, udbrændthed og stress, og mange af os når helt ud over kanten, før det går op for os, at vi bliver nødt til at gøre noget.

 

YinMind yoga kan forebygge både udbrændthed og stress, og så kan du bruge den som redskab til at få det bedre, hvis skaden allerede er sket og du har fået konstateret stress - uanset om du er sygemeldt eller går på arbejde.

Kontakt mig på mobil: 29 89 78 07 og lad os tage en snak om, hvad der vil være det rigtige for dig,

der hvor du er lige nu.

bottom of page