”Yoga skal opleves. Du kan ikke læse, tale eller tænke dig til yoga – du er nødt til selv at dyrke yoga, for at forstå og mærke effekten på din egen krop.”

Jeg har mødt yogaen flere gange og i mange forskellige former. Sidste gang var i forbindelse med, at jeg fik stress. Jeg havde brug for noget, der kunne hjælpe mit hoved, min krop og i særdeleshed mit nervesystem med at genfinde roen.

 

Jeg opsøgte en yogaterapeut, fik et 20 minutters program, som jeg skulle lave hver morgen, og det ændrede fuldstændigt mit liv! I løbet af meget kort tid faldt jeg til ro igen. Jeg kunne sove om natten, koncentrere mig om dagen og mine spændinger i ryg og nakke forsvandt. Dét blev startskuddet til min rejse ind i yogaen.

 

Jeg er uddannet Yin yogalærer hos Sattva Yoga i København, og er efteruddannet i "Teaching yoga for Stress & Burnout" på Yoga Campus i London og i "Open Flow yoga" hos Birgitte Gorm Hansen i København.

 

Jeg underviser både i Yin yoga, Mindful yoga og i YinMind yoga - en blanding af Yin yoga og stressreducerende yoga. Og den kan altså noget, den form for yoga. Den strækker dit bindevæv, forebygger skader, fjerner spændinger og giver masser af ro i krop og sjæl. Og dét trænger rigtigt mange mennesker til i dag.

 

Vi afleverer børn, går på arbejde, henter børn, kører til fritidsinteresser, køber ind, laver mad, putter børn og falder udmattede om på sofaen til nyhederne på TV kl 19:00. Fuldstændigt drænede for energi. Vi døjer med rygsmerter, museskader, hovedpine, udbrændthed og stress, og mange af os når helt ud over kanten, før det går op for os, at vi bliver nødt til at gøre noget.

 

YinMInd yoga kan forebygge både udbrændthed og stress, og så kan du bruge den som redskab til at få det bedre, hvis skaden allerede er sket, og du har fået konstateret stress - uanset om du er sygemeldt eller går på arbejde.

Kontakt mig på mobil: 29 89 78 07 og lad os tage en snak om, hvad der vil være den rigtige vej for dig :-)

  • Grå Facebook ikon
  • Grå Instagram Icon

kontakt@slowyo.dk I Forchhammersvej 20 I 1920 Frederiksberg C I +45 29 89 78 07