top of page
Sommeryoga 2024

Kom og vær med til sommeryoga i

Harrestrup Ådal nær Skovlunde/Ballerup.

Hvad er sommeryoga?
I sommeryoga kombinerer vi de passive stræk fra Yin yogaen med små, lirkende bevægelser fra Mindful yoga – for at smidiggøre bindevævet og komme helt ned i gear. Vi bruger åndedrættet til at afspænde kroppen og stilne tankerne undervejs. Vi slutter hver gang af med en dejlig afspænding.

 

Hvor
På græsplænen mellem Haveforeningerne A/H Kildegården og OF Harrestrup.

Hvornår
Hver tirsdag fra 17:00 - 18:00

I hele juni måned og igen i august 2023.

Første gang er tirsdag den 4. juni kl. 17:00.

Pris
Det koster 70 kr pr gang kontant eller via MobilePay og det eneste du skal gøre er at møde op på dagen, betale og rulle din yogamåtte ud. 

Praktisk
Medbring din egen yogamåtte til at ligge på, (varmt) tøj efter vejret OG 1-2 bløde (fleece)tæpper til at støtte med og til at have over
dig i afspændingen.

OBS - Hvis det regner (eller det er meget

koldt og blæsende) er yoga aflyst!
 

Ændringer og aflysninger annonceres

senest en time før vi begynder på

SlowYos Facebookside

Rutevejledning fra Harrestrupvej:
1. Kør fra Harrestrupvej 145 til venstre ind i A/H Kildegårdens kolonihaveforening. Kør lige ud til du har den store P-plads på venstre side. Drej til højre ad Ravnsøvej lige før købmanden og drej til venstre ad Ved Åen og fortsæt ligeud til du kommer til Foreningshuset hvor du kan parkere. Gå tilbage ad Ved Åen til du kommer til en lille bro på din venstre side. Gå over broen og til højre - kig efter yogaflaget :-)

2. Er du på cykel/gående kan du vælge at  gå/køre forbi A/H Kildegårdens kolonihaveforening på Harrestrupvej 142. Fortsæt hen forbi nr. 155 (det store hus på hjørnet) og drej så til venstre ind på de grønne arealer. Fortsæt ligeud ca. 200 m til du ser yogaflaget :-)

En masse mennesker der dyrker yoga udendørs
Skærmbillede 2021-04-15 kl. 20.01.34.png
bottom of page