top of page
Sommeryoga 2024

Kom og vær med til sommeryoga i

Harrestrup Ådal nær Skovlunde/Ballerup.

Hvad er sommeryoga?
I sommeryoga kombinerer vi de passive stræk fra Yin yogaen med små, lirkende bevægelser fra Mindful yoga – for at smidiggøre bindevævet og komme helt ned i gear. Vi bruger åndedrættet til at afspænde kroppen og stilne tankerne undervejs. Vi slutter hver gang af med en dejlig afspænding.

 

Hvor
På græsplænen mellem Haveforeningerne
A/H Kildegården og OF Harrestrup.

Hvornår
Hver tirsdag fra 17:00 - 18:00

Den 4. 11. 18. og 25. juni, den 2. og 9. juli. Så er der sommerferie og så mødes vi igen den 13. 20. og 27. august 2024.

Pris
Det koster 60 kr pr gang kontant eller via MobilePay og det eneste du skal gøre er at møde op på dagen, betale og rulle din yogamåtte ud. 

Praktisk
Medbring din egen yogamåtte, (varmt) tøj
efter vejret OG 1-2 bløde (fleece)tæpper til at støtte med og til at have over
dig i afspændingen.

OBS - Hvis det regner (eller det er meget

koldt og blæsende) er yoga aflyst!
 

Ændringer og aflysninger annonceres

senest 16:30 på SlowYos Facebookside

Rutevejledning fra Harrestrupvej:
1. Kør fra Harrestrupvej 145 til venstre ind i A/H Kildegårdens kolonihaveforening. Kør lige ud til du har den store P-plads på venstre side. Drej til højre ad Ravnsøvej lige før købmanden og drej til venstre ad Ved Åen og fortsæt ligeud til du kommer til Foreningshuset hvor du kan parkere. Gå tilbage ad Ved Åen til du kommer til en lille bro på din venstre side. Gå over broen og til højre - kig efter yogaflaget :-)

2. Er du på cykel/gående kan du vælge at gå/køre forbi A/H Kildegårdens kolonihaveforening på Harrestrupvej 142. Fortsæt hen forbi nr. 155 (det store hus på hjørnet) og drej så til venstre ind på de grønne arealer. Fortsæt ligeud ca. 200 m til du ser yogaflaget :-)

En masse mennesker der dyrker yoga udendørs
Kort over sommeryoga 2024.png
bottom of page